Trabzonspor'da Şenol Güneş o noktaya dikkat çekti! "Oyunculara..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Şenol Güneş o noktaya dikkat çekti! "Oyunculara..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 beraber kaldı.

Bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonsporlu oyuncuların henüz tam kapasitesine ulaşamadığı belirten Güneş, oyuncuların daha iyi bir oyun çıkaracağını belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Üzgünüz çünkü çok sabırsız bir şekilde kazanılması gereken maçlar istiyoruz. Bugün de öyleydi. Deplasmanda kazanamayan... İşte son dönemlerde baktığınız zaman bir tek galibiyeti olan bir takım olarak yani kalitemizi, isteğimizi, her şeyimizi tartışırız tabii ama çok daha çalışmaya ihtiyaç olan bir dönemdeyiz.

Çok daha sabırlı, akıllı olmak durumundayız. Çünkü bu kırılganlıkları yenmenin tek yolu işimizi iyi yapmak ve çalışmak olacak. Ben yine hala oyunculara inanıyorum. Yanlışları kabul etmek ve ettirmek durumundayız. Hepimiz için yanlış yapan, eksik yapan olursa değişiklik olur ama bu oyuncuların bu oyundan daha iyi oynayacağını biliyorum. Onu da bekliyorum zaten."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler