Trabzonspor'da Güneş Umut Bozok'u neden kadroya almadı? Dikkat çeken yorum

Haber61 yorumcusu Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'da Umut Bozok'un Beşiktaş maçı kadrosunda yer almamasına dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 tamamlandı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 yorumcusu Haluk Ayyıldız, bordo mavili takımın Beşiktaş maçı performansına dair "Spor Gündemi" programında değerlendirmelerde bulundu.

Haluk Ayyıldız, Şenol Güneş tarafından Beşiktaş maçı kadrosunda yer verilmeyen Umut Bozok için yaptığı değerlendirmede, "Şenol Hoca bence onu önce mental olarak hazırlıyor. Hocanın forvet oyuncularına ayrı bir dokunuşu vardır" dedi.

Ayyıldız yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

"Şenol Güneş, Umut Bozok'u Beşiktaş maçında seyircinin önüne atmadı. Bence onu önce mental olarak hazırlıyor. Hocanın forvet oyuncularına ayrı bir dokunuşları vardır. Burak'a ve Cenk'e dokunuşları oldu. Aynı şeyin Umut Bozok'ta olacağını düşünüyorum. Ona rağmen Trabzonspor'da oynama düşüncesi yoksa yapacak bir şey yok."

umut-bozok-neden-kadroda-yoktu-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler