Trabzonspor'da Şenol Güneş'in 11'i şekilleniyor!

Trabzonspor'da Başakşehir maçı 11'i şekillenmeye başladı.

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in 11'i şekilleniyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir'e karşı sahaya süreceği ilk 11'i netleştirmeye başladı.

Bordo-Mavililer, milli ara dönüşü Süper Lig’de yarın Başakşehir’i konuk edecek. Papara Park’ta 16.00’da başlayacak maç öncesi hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11’ini netleştirmeye çalışıyor.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Nwakaeme ve Savic’in durumu yakından takip ediliyor. Nwakaeme’nin tedavi süreci daha hızlı ilerlerken, bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Nijeryalı yıldızın Başakşehir karşısında riske edilmeyeceği, ancak Göztepe maçına kadar tam anlamıyla hazır olacağı öğrenildi. Savic ise düz koşulara başladı. Karadağlı stoper, yarın kesin yok. Göztepe deplasmanına yetişip yetişmeyeceği henüz net değil. Sonraki hafta ise Fenerbahçe derbisi var.

İlk 11 netleşiyor!

Tecrübeli hoca, milli arada antrenman kaçırmayan Cham, Lundstram, Ozan Tufan, Mendy gibi oyuncuları 11’de başlatacak. Stoperde Denswil dönüyor. Sağ kanatta Visca, forvette Banza’nın yeri garanti. Sol tarafta ise Draguş ile Orsic arasında tercih yapılacak.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler