Trabzonspor'da Şenol Güneş'in kadro planı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, iskelet kadro arayışını sürdürüyor.

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in kadro planı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın yeniden yapılanma sürecinde takımı şekillendirecek ayrıntılı kadroyu oluşturma hedefini açıkça ortaya koydu. Güneş, Trabzonspor'un uzun vadeli başarı planlarına hizmet edecek iskelet kadroyu bulacaklarını söyledi.

Şampiyonluk sezonu sonrası yapılan transferlere rağmen iskelet kadro oluşturmakta zorlanan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin ardından kadro istikrarı yakalamayı hedefliyor.

Hem deneyimli hem de genç oyuncuları harmanlayarak sürdürülebilir başarı elde etmek için yeni bir kadro düzeni kurmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı sıkı bir çalışma temposuna girmiş durumda.

"İskeletimi bulacağız "

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, eksik olan yerleri değiştireceklerini ancak kadro iskeletini bulacaklarını vurgulayarak, hiçbir oyuncuyu dışlamadan herkesin takım için çalışacağını belirtti.

Fiziksel ve zihinsel olarak güçlü oyunculardan oluşan bir kadro kurmayı planyan tecrübeli çalıştırıcı sezon boyunca karşılaşılabilecek sakatlıklar ya da formdaki düşüklükler gibi zorluklara karşı mücadeleyi olumsuz etkilemeyecek şekilde bir kadro tasarlamayı hedefliyor.

Takım ruhuna uyum sağlayacak, uzun süreli katkı sunabilecek futbolculara üzerinde arayışlarını sürdüren Güneş, kulüp yönetimiyle sürekli iletişim halinde. Trabzonspor'un sadece bugünü değil, geleceğine yönelikte planlamalarını da zorlu sürecin atlatılmasının ardından ağırlık verecek olan deneyimli teknik adam Karadeniz ekibini başarıya taşıyacak bir temel oluşturmayı arzuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler