Trabzonspor'da Şenol Güneş'in maaşının perde arkası! Canlı yayında açıkladı

Gökmen Şahin, Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in KAP'a bildirilen sözleşme detaylarına dair konuştu.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Güneş, Trabzonspor'dan 2024-2025 sezonu için 50 milyon TL garanti ücret alacak.

Güneş'in maaşı ile ilgili sosyal medyada çeşitli dedikodular yapılırken, Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Haber61 TV'de yayınlanan ve Okan Çıtlak'ın hazırlayıp sunduğu "Saha Kenarı" programında dikkat çeken yorumlarda bulundu.

"Güneş'in talebi olmadı"

Deneyimli teknik adamın Trabzonspor yönetimi ile hiçbir pazarlık yapmadığını ifade eden Gökmen Şahin, "Şenol Güneş'in 'boş sözleşmeye imza atıyorum, gerisini başkan bilir' dediğini biliyorum. Alacağı ücreti de Trabzonspor yönetimi belirledi. Bugünkü şartlara baktığımızda, Okan Buruk 150 milyon, Mourinho 350-400 milyon TL alıyor. Bu rakamlar, bonuslar hariç. Hatta Şenol Güneş için şampiyonluk bonusu konuşuluyor. Şenol Hoca da 'Bunları boş verin, başkan ne yazarsa kafi' diyor. Şenol Güneş'in, konuşulduğu gibi bir rakam talebi ve dahli olmadı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler