Trabzonspor'da St. Gallen maçında stoperler değişiyor! İşte Avcı'nın şans vermeyi planladığı ikili

Trabzonspor'da St. Gallen maçında stoper ikilisinin değişmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da St. Gallen maçında stoperler değişiyor! İşte Avcı'nın şans vermeyi planladığı ikili

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçlarında Teknik Direktör Abdullah Avcı, yönetiminde savunmada eski görüntüsünün uzağında kalırken, Stefan Savic ve Arseniy Batagov transferlerinin ardından bu bölgede değişim yaşanması bekleniyor.

Trabzonspor , UEFA Avrupa Lig Ön Eleme maçlarında Ruzomberok engeleni iki maçta aldığı galibiyetle geçerken Rapid Wien'e ise iki maçta kalesinde gördüğü 3 gol sonrası yoluna UEFA Konferans Ligi Play-Off Turuyle devam ediyor.

İsviçre temsilcisi St. Gallen karşısında deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mvavililerde, kadro değişim yaşanması beklenirken, özellikle yeni transferler Stefan Savic ve Arseniy Batagov transferleriyle savunmada da değişim bekleniyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, yönetiminde savunmada eski görüntüsünden uzak olan Trabzonspor'da, Uğurcan Çakır'ın performansı ön plana çıkmıştı.

Savunmanın beklerinde yaşanan değişimin yanı sıra Mendy ve Denswill ikilisinden bu sezon beklediği verimi alamayan tecrübeli çalıştırıcı Savic ve Batagov üzerinde duruyor.

St. Gallen karşısında bir sorun olmaması halinde iki yeni transferin forma giymesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler