Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.
Bordo mavililerde Teknik Direktör Şenol Güneş mücadele sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulunurken, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi.
Güneş yaptığı açıklamada, "Hangi bölgelere transfer yapacaksınız?" sorusunu Güneş, "Şu anda stoperde Savic'in dönüşü önemli, geçen hafta yarım oynadı. Bu maçta tam oynadı. Yine de stoper alacağız, genç ya da tecrübeli. Orta sahada da bakacağız, gelişmelere göre. Bir başka mevki de olabilir. Eldeki oyunculardan gidip, gitmeyeceği duruma göre de bakacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak:
Eren umut gunes ozan enes savic bunlardan umut bekleyen hoca reabzonsporu biraksun
Yanıtla (0) (0)Umut günes oynasin ptt düselim aynen devam
Yanıtla (0) (0)Kaliteli hızlı 8 numara alın, yoksa bu kalitesiz takım küme düşecek.
Yanıtla (2) (2)Savic e güvenmeyin yaşlı adam iki maç sonra kayış atar.
Yanıtla (1) (1)Hamşik gittiğinden beri kaç adet stoper alındı,orta saha eksik bunu neden görmüyorsunuz. Oyun dağıtacak bir beyine ihtiyaç var orta saha da
Yanıtla (4) (0)