Trabzonspor’da Trezeguet’in çabası yetmedi!

Trabzonspor’un yıldızı Trezeguet’in denemeleri golle sonuçlanmadı.

Trabzonspor’da Trezeguet’in çabası yetmedi!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien'e 1-0 yenildi ancak umutlar rövanş maçına kaldı. Trabzonspor, 67. dakikada yediği golle sarsılmasına rağmen net pozisyonlar yakaladı ancak golü bulamadı. Avantaj Avusturya ekibinde olsa da, rövanş Viyana’da oynanacak.

TREZEGUET SALLADI AMA YIKAMADI

Ruzomberok ile oynanan ikinci maçta net fırsatları kaçıran ve dünkü maça yedek başlayan Trezeguet, 60. dakikada oyuna girdi.

Mısırlı yıldız, 3 kez gole çok yaklaştı fakat meşin yuvarlığı bir türlü ağlarla buluşturamadı. Trezeguet maça dahil olduktan sonra Trabzonspor ön tarafta daha yaratıcı gözükmesine rağmen golü bulamadı. Nwakaeme ise 60’tan sonra önce forvete geçti, devamında ise forvet arkası pozisyonunda oynadı. Maç sonrası konuşan Trezeguet, “Yenilmeyi hak etmedik ancak daha bitmedi. Avusturya’da haftaya kazanıp, turu geçecek gücümüz var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler