Trabzonspor’da tüm yetkiler Şenol Güneş’te!

Bu sezon bir türlü istenen oyunu ortaya koyamayan Trabzonspor'da, teknik direktör değişikliği sonrasında başkan Ertuğrul Doğan tarafından tüm yetkiler Şenol Güneş’e verildi.

Trabzonspor’da tüm yetkiler Şenol Güneş’te!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımın genel durumu hakkında açıklamalarda bulunan Güneş, camianın mevcut durumdan memnun olmadığını belirterek takım üzerindeki tüm yetki ve sorumluluğun kendisine verildiğini söyledi.

"CAMİAMIZ BULUNDUĞU DURUMDAN MEMNUN DEĞİL"

Şenol Güneş, Trabzonspor camiasının şu anki durumdan memnun olmadığını dile getirerek, "Trabzonspor'da camia bulunduğu yerden memnun değil. Kimi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama gördüğüm bu." ifadelerini kullandı. Mevcut performansın beklentilerin altında kaldığını belirten Güneş, bu durumun farkında olduklarını ve gerekeni yapacaklarını söyledi.

"TÜM YETKİ VE SORUMLULUK BENDE"

Teknik direktör Şenol Güneş, başkanın takımdaki tüm yetkiyi kendisine verdiğini belirterek, "Bulunduğumuz durumdan sorumlu benim. Başarı için en büyük kararları alacak olan kişi de benim." diyerek sorumluluğu üstlendi. Güneş, şeffaf bir şekilde süreci yönetmeye devam edeceğini de vurguladı.

"ELEŞTİRİLER NORMAL, BEKLENTİLERİN GERİSİNDEYİZ"

Trabzonspor'un beklentilerin gerisinde kaldığını ifade eden Güneş, alınan sonuçların hayal kırıklığı yarattığını kabul etti. "Beklemediğimiz sonuçlar aldık, oyunumuz hayallerimizin gerisinde kaldı. Bu durumu düzeltmeliyiz." şeklinde konuşan Güneş, şu an bu eleştirilerin en üst seviyede yaşandığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler