Trabzonspor, Umut Bozok ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh etmişti. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya herhangi bir fesih bedeli ödenmeyecek.
Ağustos 2022'de 2 milyon bonservis bedeli ödenerek Lorient'ten kadroya katılan milli golcü, Trabzonspor'da beklentilerin uzağında bir performansa imza attı.
2021-2022 sezonunda kiralık olarak formasını giydiği Kasımpaşa'da 20 golle krallık yaşayan Umut Bozok daha sonra Trabzonspor'un yolunu tutmuştu.
14 gol attı, 5 asist yaptı
Trabzonspor'da 56 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 14 gol atarken 5 asist yapabildi. Düzenli şekilde forma giymekte zorlanan ve son dönemde takımdan ayrı olarak çalışmasına karar verilen Umut Bozok, bordo mavili takımdaki kariyerini hayal kırıklığı ile geride bırakmış oldu.
Umut Bozok, Trabzonspor'dan 2022-2023 futbol sezonu için 26 milyon 250 bin TL, 2023-2024 futbol sezonu için ise 31 milyon 500 bin TL garanti ücret kazandı. Sözleşmesi fesh edilen Bozok, 2024-2025 sezonunda ise 36 milyon 750 bin TL garanti ücret alacaktı.
Eyüpspor'a gidiyor
Umut Bozok'un Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor ile dirsek temasında olduğu öğrenilirken, anlaşmanın kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.
Kaynak:

Yazık çok yazık, son 3 sezonda çöpe giden paralarla 8 tane kaliteli futbolcu alınırdı.
Yanıtla (0) (0)olum bunlar hangi topcudan para kazandilar ki. baya maddi manevi cok kotu bir baskan bu baskan
Yanıtla (0) (0)bize 2 yıl tranfer yasağı gelsin küme düşmeyiz zarardan kurtuluruz paralar bu şekilde sokağa atılıyor. sen 1 tane bedava futbolcu al bakalım alabiliyormusun
Yanıtla (4) (0)Mucip avcı ödesin
Yanıtla (9) (1)bunun parasını avcı bey versin
Yanıtla (8) (1)