Trabzonspor'da Utku Saraloğlu Haber61'e konuştu! O noktaya dikkat çekti

Trabzonspor'da Utku Saraloğlu, Final Spor maçı galibiyeti sonrası Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Basketbol Takımı, TBL'de 5. hafta mücadelesinde Final Spor'u konuk etti.

Bordo mavililer, Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan müsabakada rakibini 70-66 mağlup ederek bu sezonki 2. galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor oyuncusu Utku Saraloğlu, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ

Takımdaki birlikteliğe vurgu yapan Utku, "Maçın ilk yarısında istediğimiz ritmi yakalayamadık. Önceki maçlarda da geri düştüğümüz yerlerde çok iyi dönüşler yaptık. Bugün de onu beklemiş gibi olduk. 6-7 sayı geri düştük ama bulduğumuz sayılarla güçlenip, ritmi bularak maçı kazandık. Kaliteli bir ekibiz. Birbirimize güveniyoruz. Geç kurulduğumuz için yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz. Bu süreçte de bu maçları kazanmak çok önemli.

utku.jpg

Geçen senenin yarı finaline giden bir takıma karşı oynadık. Onlara karşı kazanmasını bildik. Önceki maçlara göre daha az sayı yememiz, bizim için önemli bir artıydı. Bu şekilde devam edip şampiyonlukla lige çıkacağımıza inanıyoruz. Aramıza eklenecek arkadaşlar da olacak. Onlarla birlikte daha çok güçleneceğiz.

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Trabzon'un halkını bütün maçlarımıza bekliyoruz. Bu hafta sonu deplasmandayız. Ondan sonra en önemli maçımız var. Ligin en iyi takımlarından iLab'e karşı maçımız var. Onlar da çıkmaya kurulan bir takım. Taraftarlarımızın desteğiyle çok daha güçlü, çok daha dinamik olup o maçı da kazanmak istiyorsun." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler