Trabzonspor'da Volkan Bayarslan tedirginliği! Sadece 1 maç...

Trabzonspor, Volkan Bayarslan'ın yönettiği maçlarda sadece 1 kez kazanabildi.

Trabzonspor'da Volkan Bayarslan tedirginliği! Sadece 1 maç...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep FK ile Trabzonspor arasında 23 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak.

Bordo mavili takımın Gaziantep FK ile oynayacağı mücadeleye hakem Volkan Bayarslan atandı. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Murat Altan ve Bilal Gölen yapacak. 4. hakem ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Trabzonspor'da Bayarslan tedirginliği

Gaziantep FK - Trabzonspor maçına Volkan Bayarslan'ın atanması sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti.

Bordo mavili takım daha önce Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı 10 maçta sadece 1 kez galip gelebilmişti. Trabzonspor söz konusu maçlarda 6 kez berabere kalırken 3 kez ise mağlup oldu.

Bayarslan'ın yönettiği son Trabzonspor maçı, geçtiğimiz sezonun 28. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile oynanan ve 3-1 kaybedilen müsabakaydı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler