Trabzonspor'da yeni kural sıkıntısı!

Trabzonspor yeni transferler ile beraber yabancı kontenjanında sıkıntıya girdi.

Trabzonspor'da yeni kural sıkıntısı!

Trabzonspor, yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği dört yabancı transferle birlikte yabancı oyuncu kontenjanında sıkıntıya girdi.

Bordo-mavililer, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Dragus, Barisic, Lundstram ve Nwakaeme transferleriyle birlikte yabancı oyuncu sayısını 18'e çıkardı.

YENİ KURAL SIKINTIYI GETİRDİ
Mevcut kadrosunda kiralıktan dönen oyuncularla birlikte 14 yabancı oyuncu bulunan Trabzonspor, yeni transferlerle bu sayıyı 18'e yükseltti.

Ancak, Süper Lig'de önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralı 16'dan 12'ye düşürüldü. Yeni yabancı oyuncu kuralı sebebiyle bordo-mavililerin mevcut kadrodan en az 6 oyuncu ile daha yollarını ayırması gerekiyor.

KİRALIKTAN DÖNEN 4 OYUNCU DÜŞÜNÜLMÜYOR
Trabzonspor, kiralıktan dönen Teklic, Kourbelis, Gomez ve Lahtimi'yi yeni sezonda planladığı kadroda düşünmüyor. Bu dört oyuncu ile yollar ayrılsa bile, kulübün iki oyuncu ile daha yolarını ayırması gerek.

Bu sebepten dolayı, Trabzonspor'un Fernandez ve Bakic ile de yollarını ayırması bekleniyor. Ayrıca, yeni yapılacak transferler doğrultusunda Denswild, Bardhi ve Fountas'ın da iyi bir teklif almaları durumunda satılması planlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler