Trabzonspor'da transfer döneminin son gününde 2.3 milyon Euro bonservis bedeliyle Alanyaspor'dan kadroya katılan Umut Güneş, geride kalan maçlarda süre alamadı.
Beşiktaş ve Hatayspor maçlarında kadroda yer almayan Umut Güneş, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında ise yedekler arasında olmasına karşın süre alamadı.
Adana Demirspor maçında süre alması beklenen oyuncu, Bjelica tarafından tercih edilmedi.
BJELİCA: "KONTRATI 2 HAFTALIK DEĞİL, 4 YILLIK"
Trabzonspor'da Teknik Direktör Nenad Bjelica, Pendikspor maçı sonrası Umut Güneş'in neden süre almadığı yönündeki soruya, "Trabzonspor ile olan kontratı 2 haftalık değil, 4 yıllık. Bir adaptasyon sürecinde. O da bu süreci atlatmaya çalışıyor" ifadelerini kullanmıştı.
Toroğlu'ndan flaş Trabzonspor sözleri! "Futbolcular memnun değil..."
Kaynak:

Etme başkan avcı Trabzonspor hocası değil onun sistemi Trabzonspor a uygun değil seni seviyoruz o nedenle ikinci şoku yaşamanı istemiyoruz kısa süre için Sergen uzun vadeli yerlihoca Rıza hoca saygılar
Yanıtla (0) (0)Hoca yı paravan olarak kullanıp böyle abartılmış bonservis ücretleri üzerinden malı götürüyorlar... O nedenle Fatih Tekke Şenol Güneş Gibi TRABZON un içinden gelenleri takımın başına getirmezler çünkü yaptıkları anında ifşa olur... İhsan hocayı Alper hocayı sanırım bu yüzden uzaklaştırdılar...
Yanıtla (0) (0)Bu transferden kimin cebine nekadar girdi acaba??? Özellikle beceriksiz ve vasifsiz yönetimdeki kisiler. Yediginiz bir kurusun hesabini Allah sizden soracak. Ama böyle insanlarin Allaha inanci olmadigi icin rahatca yiyorlar. Insallah yediginiz her kurusun hesabini hem bu dünayda hemde AIHRETTE verirsini!!!!
Yanıtla (10) (0)Allah'a inancı olanlar hiç kul hakkına girmiyor sanki. Düzen sistem kim kurdu ne oldu neden oldu bilmem ama gelinen nokta böyle oldu
Yanıtla (0) (0)Hoca çok biliyor ya ondan
Yanıtla (0) (0)Ugurcan
Yanıtla (2) (0)Mehmetcan baniya. Denswill. Eren
Mendy
Umut
Pepe Fountas (omur) Trezeget
Onachu