Trabzonspor'da yeni transferin gözü Avcı'da! St. Gallen maçında forma bekliyor

Trabzonspor'da yeni transferlerden Batagoc ilk 11 şansı bekliyor.

Trabzonspor'da yeni transferin gözü Avcı'da! St. Gallen maçında forma bekliyor

Trabzonspor'da Ukrayna'nın Zorya takımından kadroya katılan genç stoper Batagov'un gözü Teknik Direktör Abdullah Avcı'da.

Batagov, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında St. Gallen ile oynanacak müsabakada Abdullah Avcı'dan forma şansı bekliyor.

batagov-forma-istiyor-1-001.webp

22 yaşındaki stoper geldiği günden itibaren temposunu artırdı. Avcı’nın, Konferans Ligi’ndeki St. Gallen karşılaşmasında olmasa bile pazar günkü Eyüpspor lig maçında Batagov’a görev verebileceği belirtildi.

Avcı daha önce Batagov için yaptığı açıklamada, "Batagov, potansiyeli olan bir oyuncu. Ukrayna Ümit Milli Takımı'nda yer alıyor ve iyi bir gelişim gösteriyor. 1'inden sonra milli ara olacak ve eğer ihtiyaç duyarsak tabii ki kendisinden yararlanacağız. Hazır durumda ve ilerleyen süreçte takım içinde daha fazla yer almasını bekliyoruz. Beklentimiz bu yönde" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler