Trabzonspor'da yeni transferinin 6 yıl sonra büyük sevinci

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu, 6 yıl sonra gol sevinci yaşadı.

Trabzonspor'da yeni transferinin 6 yıl sonra büyük sevinci

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, bu sezon sergilediği performansla takımına önemli katkı sağlıyor.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da , sezonun ilk golü Okay Yokuşlu'dan geldi.

Sivasspor ve Eyüpspor maçlarında rakipleriyle golsüz berabere kalan Karadeniz ekibinde 2024-2025 sezonunu ilk golünü siyah-beyazlı takıma karşı atan bordo-mavililer 3 maçta 3 beraberlik elde ederek galibiyetle tanışmadı.

6 yıl sonra gelen sevinç

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, bu sezon sergilediği performansla takımına önemli katkı sağlıyor. 2024-2025 sezonunda , ligde forma giydiği 3 maçta orta sahadaki dinamik yapısı ve oyun yönlendirme becerisiyle dikkat çeken oyuncu 6 yıl sonra Süper Lig'de gol attı. Yıldız oyuncu , Süper Lig'de forma giydiği 2017-2018 sezonunda Trabzonspor'un Akhisarspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta 1 gol atmıştı.

okay-yokuslu.webp

Kilit isim haline geldi

Okay Yokuşlu, hem defansif hem de ofansif yönüyle takıma katkı sağlamaya çalışan oyuncu Trabzonspor'un oyun temposunu bilinen kilit isimlerden biri haline geldi. Sahadaki sakinliği ve deneyimiyle takım arkadaşlarına güven veren Yokuşlu, pas isabet oranı ve en yüksek top kapma yüzdesiyle de göz dolduruyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in oyun planında önemli bir yere sahip olan yıldız oyuncu, takımın hem hücumda hem de savunma geçişlerinde önemli rol oynuyor.

Trabzonspor'un, Okay'ın bu performansından fazlasıyla memnunken, Yokuşlu'nun ilerleyen haftalarda daha fazla sorumluluk alarak takımına katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler