Trabzonspor'da yoğun antrenman programı: Dar alan oyunları

Trabzonspor'da Başakşehir maçı hazırlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'da yoğun antrenman programı: Dar alan oyunları

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. haftasında Papara Park’ta karşılaşacağı RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, sabah saat 10.30’da başladı. Bordo-Mavili ekip, teknik direktörün talimatları doğrultusunda maç temposunu yakalamak için yoğun bir program uyguladı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, oyuncuların fiziksel dayanıklılık ve çabukluklarını artırmaya yönelik çalışmalara yer verildi. Ardından dar alanda oyun çalışmaları gerçekleştirildi.

ts-idman.jpg

Futbolcuların hırsının dikkat çektiği antrenman, özellikle pas ve baskı altında oyun kurma becerilerini geliştiren 1’e 1, 2’ye 2 ve 3’e 3 oyunlarla sona erdi.

1 GÜN İZİN

Bordo-Mavililer, yoğun geçen antrenmanların ardından bir günlük izin yapacak. Oyuncular, iznin ardından tekrar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak çalışmalara kaldıkları yerden devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler