Trabzonspor'dan ayrıldı! Ayağının tozuyla ilk antrenmana çıktı

Trabzonspor'dan Başakşehir'e transfer olan Umut Güneş, yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı.
Trabzonspor'dan ayrıldı! Ayağının tozuyla ilk antrenmana çıktı

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra RAMS Başakşehir ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Umut Güneş, yeni takımıyla ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Turuncu-lacivertliler, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında sahasında ağırlayacağı Sipay Bodrumspor maçına hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul ekibi, günün antrenmanına dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Devamında rondo çalışması yapan futbolcular, idmanı çift kale maç ile noktaladı.

Başakşehir, yarın yapacağı antrenmanla Bodrumspor karşılaşmasına yönelik hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
  • Akcaabatli / 14 Şubat 2025 00:26

    Yorum yapmaya gerek yok

    Yanıtla (0) (0)
  • Orhan Adalı / 13 Şubat 2025 13:02

    Zeki çevik ve ahlaklı futbolcu. Başarılar dileriz. Bu özellikleri taşıyan daha yetenekli futbolcular lazım bize

    Yanıtla (0) (0)
  • gago / 13 Şubat 2025 11:41

    ortalama oyuncu.

    Yanıtla (1) (0)
  • Musa Yiğit / 13 Şubat 2025 09:00

    Onun için gitti ya.

    Yanıtla (0) (0)
  • Savatanica / 13 Şubat 2025 02:23

    Simdi masaksehir düşünsün

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir