Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe bir yandan transfer hareketliliği yaşarken bir yandan da mevcut oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye alıyor.
Göztepe'nin genç savunmacısı Taha Altıkardeş'e Avrupa yolu gözüktü.
Trabzonspor'dan kadroya dahil edilen 20 yaşındaki futbolcu için Belçika'dan Anderlecht'in yanı sıra Genk de devreye girdi. Hollanda'dan Feyenoord ve Fransa'dan Lyon da Taha için girişimlere başlamıştı.
Göztepe yönetimi ise Taha transferi için henüz bir bonservis bedeli belirlemedi. Ancak İzmir ekibinin Taha'yı iyi bir anlaşma halinde Avrupa'ya uğurlayacağı da kaydedildi.
İlgili Haberler
Kaynak:
Bu Fenerliler burdada yorumlar yapıyor =) çok BÜYÜKSÜN TRABZONSPOR.
Yanıtla (0) (0)bedava verildi.yerine 2,5 milyon euro verilip alınan orsiç şimdi bir milyona kimse almaz.trabzonsporun transfer uygulamaları böyle.onun için borçlar katlanarak artıyor.
Yanıtla (2) (0)Trabzonspor'dan ayrılmadı. GÖNDERİLDİ...Hem de transferde oyuncu karşılığında bonservisi ile gönderildi. Trabzonspor'u yönetenlerin futbolcudan, futboldan ne kadar anladıklarının, pardon ANLAMADIKLARININ resmidir.
Yanıtla (2) (0)Avcı daha ne kazıklar atacaksın Trabzonspor'a
Yanıtla (8) (2)Yorumunuza tamamen gerçeğin ta kendisi..30 a yakın getirilen Yaşlı çöp transferler..Gelecek ışığı gösteren gençlerin takımdan uzaklaştırılması..Trabzonlu oyuncuların gönderilmesi..İşte A.Avcı karnesi..Şimdi bazı Troller çıkacak “ bizi Şampiyon yaptı “ diyecekler..Vizyonu yetersiz insanlarla tartışmaya gerek yok..O sene sadece Konyaspor la yarıştık.Bizim geçtiğimiz 3 takımı Konyaspor da geçmişti..Üstelik bizde olduğu gibi birçok Transferle değil hiç Transfer yapmadan 3 takımı geçmişti..nokta
Yanıtla (5) (1)Yazmış durmuşsun da Taha’yı yollayan BJEDİCA diyememişsin
Yanıtla (3) (0)Pardon ben fenerliyim trabzonda kaos yaratmak için bildiğiö halde Bjedica yazmadım
Yanıtla (1) (0)10 ay önce temmuz 2023’te Bjedica’nın orsic aşkı için Taha’yı yolladınız
Ben fenerliyim
Yanıtla (0) (0)Avcı’yı trabzonda istemiyorum
Çünkü bizi her yıl bi şekilde şampiyonlıktan ediyor
Bjedica yolladı tahayı
Yollanma tarihi temmuz 2023
Avcının kaldığı her gün zarardır isterse kupayı alsın onunda ersun yalan gibi amacı külübü ekonomik olarak batırmak,yoksa bukadar çöpü almak herkesin harcı değil ,ama ne diyelim onun arkasında ertosu var:)
Yanıtla (3) (0)