Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon arasında kadroya katılan Thomas Meunier'in ayrılığı sonrası yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Meunier, birçok kulübün ilgisini çekti ancak bu kulüpler, sonrasında geri adım atmak zorunda kaldılar.
Meunier'in transferi için Fransa'dan Rennes, Lille, Monaco ve Türkiye'den Galatasaray'ın temasa geçtiği öğrenildi. Trabzonspor'un futbolcunun haksız fesih yaptığı sebebiyle hukuki yollara başvuracağını açıklamasının ardından Rennes, Lille ve Galatasaray'ın bu transfer girişimlerinden geri adım attığı ifade edildi.
Ayrıca, Trabzonspor Thomas Meunier'e konusunda hukuki süreç başlatması sonrası Bordo-mavililerin haklı bulunması durumunda futbolcuya ceza alması gündeme geldi. Trabzonspor'un şikayeti sonrası deneyimli futbolcu için nasıl bir karar verileceği merak konusu.
Kaynak:
Sen oraya öyle madde koyarsan adamda gider .
Yanıtla (0) (1)Trabzonspor ahlaken haklı, adaleten haksızdır. Davadan bir şey çıkmaz . Öyle bir madde koydu isen de Sezon bitince Haziranda netleştirebilirdi durumunu yeni sözleşme vs. Yada gideceksen şimdi git, ben oyuncu bakabilecek zamanım olsun şeklinde.
DEMEDİ DEMEYİN ALDIĞI PARANIN FAZLASINI VEREN KULÜP BULDU.GELECEK CEZAYI DA O KULÜP VERECEK ...TÜRKİYEDE BU İŞİ GS YAPAR..
Yanıtla (2) (0)Sonunda Trabzonspor hakli cikacak bundan eminim yok öyle kendi kafasina göre birakip gitmek fazla lafada gerek yok
Yanıtla (3) (0)BÏZE HER YER TRABZONSPOR
TRABZON NET 61
KAPAT
Olayın perde arkasını bilmiyorum,geçen sezon ikinci devresinde en iyilerinden birisiydi meunier,niye,neden anlamak zor !!! Durup dururken bu ayrılma hevesi nerden çıktı,kim ateşledi.Acik yazayım, yıllardır alışık olduğumuz türk kulüplerin transferlerde göz göre göre yanlış yaptığını bildiğim için, bu konuda korkarım yine bizim yöneticilerin bir yanlışı olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı Trabzonspor'un sonunda suçlu olduğu ortaya çıkacak ve cezaya çarptırılacak !!!
Yanıtla (1) (5)Bu saatten sonra ne hali varsa görsün bize ne.
Yanıtla (3) (1)