Trabzonspor'dan ayrılmıştı! Galatasaray devreye girdi ama...

Trabzonspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Meunier, için gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor'dan ayrılmıştı! Galatasaray devreye girdi ama...

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon arasında kadroya katılan Thomas Meunier'in ayrılığı sonrası yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Meunier, birçok kulübün ilgisini çekti ancak bu kulüpler, sonrasında geri adım atmak zorunda kaldılar.

Meunier'in transferi için Fransa'dan Rennes, Lille, Monaco ve Türkiye'den Galatasaray'ın temasa geçtiği öğrenildi. Trabzonspor'un futbolcunun haksız fesih yaptığı sebebiyle hukuki yollara başvuracağını açıklamasının ardından Rennes, Lille ve Galatasaray'ın bu transfer girişimlerinden geri adım attığı ifade edildi.

Ayrıca, Trabzonspor Thomas Meunier'e konusunda hukuki süreç başlatması sonrası Bordo-mavililerin haklı bulunması durumunda futbolcuya ceza alması gündeme geldi. Trabzonspor'un şikayeti sonrası deneyimli futbolcu için nasıl bir karar verileceği merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler