Trabzonspor, amatör spor branşlarında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.
Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve gazeteci Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'a dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
"Voleybol ve hentbol takımı Trabzonspor bünyesine katılıyor"
Programda konuşan Tuncay Lakot, Trabzonspor’un Bordo Mavi Kadın Voleybol Takımı’nı bünyesine katmak üzere olduğunu duyurdu. Lakot, bu konuda önemli bir mesafe alındığını ifade ederek, "Ayrıca Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı da kulüp bünyesine alınıyor. Eğer protokoller tamamlanırsa, Kadir Özcan Tesisleri'ndeki altyapı branşlarının Özkan Sümer Tesisleri’ne gönderilmesi söz konusu olabilir. Bu durumda, Özkan Sümer Tesisleri tamamen kadınların antrenman yapacağı bir yer haline gelebilir" dedi.
Kaynak:
Marifet almak değil takımların devamlılığını ve seyredilirliğini sağlık yoksa basketbol şubesinin kapatıldığı dönemde olduğu gibi zarar ediyor diye kapatılmasın da.
Yanıtla (5) (0)