Trabzonspor’dan Gigot ve Menajerine rest! “Tek değilsin”

Trabzonspor'dan Gigot ve sürekli fiyat artıran menajerine rest geldi.

Trabzonspor’dan Gigot ve Menajerine rest! “Tek değilsin”

Trabzonspor, kulübü Marsilya ile anlaştığı Samuel Gigot’un bir türlü trasferiyle ilgili karar verememesi üzerine listesindeki diğer stoperlerle görüşmelere başladı

Bordo-Mavililer, stoper transferine yoğunlaştı. Listenin 1 numarasındaki Samuel Gigot konusunda yoğun mesai harcayan Trabzonspor, Fransız oyuncunun karar verememesi ve menajerinin sürekli fiyat artırması üzerine rest çekti. Gigot’un menajerine “Bir an önce cevabınızı bekliyoruz” denirken, başka stoperlerle de görüşmeler başladı.

Marsilya, yeni sezonun kadro planlamasında Gigot’u düşünmüyor. Bu karar oyuncuya iletilirken, Trabzonspor ile Fransız ekibi bonservis konusunda daha önce anlaşmaya varmıştı.

Gigot’un bonservisi konusunda Marsilya ile 3.5 milyon Euro civarı bir rakama anlaşma sağlayan Trabzonspor, Fransız savunmacıya da en iyi teklifi yapan kulüp durumunda. Marsilya cephesinin de oyuncusunun Trabzonspor’a gitmesini istediği belirtilirken, yeni sezonda kadro planlamasında düşünülmediği aktarıldı. Eğer Gigot’tan olumsuz yanıt gelirse, Vavro transferi için temaslar hızlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler