Trabzonspor'dan kaçar gibi ayrıldı! İmza attıracak kulübün de başı ağrıyabilir

Trabzonspor'da sözleşmesini tek taraflı fesh eden Meunier'i sıkıntılı günler bekliyor.

Trabzonspor'dan kaçar gibi ayrıldı! İmza attıracak kulübün de başı ağrıyabilir

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon arasında kadroya katılan Thomas Meunier gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, taraflı tarafsız birçok futbolseverin de beğenisini toplamıştı. Deneyimli oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılma şekli ise tepki topladı.

Bordo mavili kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada, tek taraflı fesih yapan oyuncu için "Başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler şirketimiz tarafından başlatılmıştır" denildi.

İlgilenen kulüpler ceza ihtimaline karşın tedirgin

Oyuncunun haksız fesih yaptığı görüşünde olan Trabzonspor yönetimi, hukuki yollara başvururken, oyuncu ile ilgili ilgilenen kulüpler de, Meunier'in olası ceza ihtimaline karşı tedirginlik yaşıyor.

Deneyimli sağ bek ile ilgilendiği ifade edilen Rennes, Lille ve Monaco'nun yaşanan gelişme sonrası nasıl bir yol izleyeceği ise şimdilik merak konusu.

meunier.webp

Başkan Doğan: "Trabzonspor bu işin peşine düşecektir"

Trabzonspor'da Başkan Doğan, oyuncunun tek taraflı fesih yapması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Meunier ile yaptığımız anlaşma sırasında, ailevi nedenlerinden dolayı saygı göstermiştik. Bir madde koymuştuk. Ailesinin bulunduğu yerde bir takıma transfer olma durumu olursa, karşılıklı fesih yapacaktık. Anlaşılacak takım her kimse, öncesinden Trabzonspor ile temasa geçecek ve ona göre de planlamamızı yapacaktık. Onun da ailevi olarak zarar görmeyeceği bir opsiyonu eklemiştik. Maddenin dolmasına 5 dakika kala, Thomas bizi üzen bir mail attı. O tarihte ve o şekilde, bu kadar saygı duyduğumuz önemli bir profesyonel, ortada bir kulüp yokken tek taraflı anlaşmasını sonlandırdığını bildirdi. Biz de Trabzonspor olarak böyle bir muameleden sonra her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için harekete geçtik. Dava açıyoruz. Bu saatten sonra kendisinden geri dönüş olsa da, öyle bir şeyler geliyor, bir daha takıma katılması mümkün değil. Bir anda kulübe mail atarak böyle bir işlem yaptı. Trabzonspor bu işin peşine düşecektir" dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler