Trabzonspor'dan sürpriz santrfor kararı! Ayrılığı da beraberinde getirebilir

Trabzonspor'da başta santrfor transferi olmak üzere birçok mevki için temaslar sürüyor.

Trabzonspor'dan sürpriz santrfor kararı! Ayrılığı da beraberinde getirebilir

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor'da transfer mesaisi aralıksız olarak sürüyor.

Bordo mavili takım şu ana dek Nwakaeme, Ozan Tufan, Dragus, Barisic, Lundstram ve Cihan Çanak ile kadrosunu güçlendirirken, birçok mevki için girişimlerde bulunuyor.

Onuachu için yoğun mesai harcayan ve kulübü Southampton'un inadını bir nebze olsun kıran bordo mavililer, transferi sonuçlandırmak için girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonspor'un, Onuachu'nun alınması halinde şartların uygun olması halinde bir santrfor daha almayı planladığı öğrenildi.

Gomez hariç sayı 5'e çıkacak

Bordo mavili takımda 2 santrfor transferi daha yapılması halinde, mevcut santrfor sayısı takımdan ayrı çalışan Gomez hariç 5'e çıkmış olacak.

Halihazırda santrfor pozisyonunda Umut Bozok, Enis Destan ve Dragus'u elinde bulunduran Trabzonspor'un, bu bölgeye planladığı gibi 2 takviye daha yapması halinde 1 isimle yollarını ayırabileceği ifade ediliyor.

5-6 transfer düşünülüyor

Trabzonspor yönetiminin, teknik ekiple yaptığı istişareler neticesinde takıma toplamda 5-6 takviye daha yapmayı planladığı ve bu doğrultuda temaslarını sürdürdüğü kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler