Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.
Haluk Ayyıldız, bordo mavili takımda performansı eleştirilere neden olan Dragus ve takımdan ayrılan Trezeguet için dikkat çeken ifadeler kullandı.
"Takım bütünlüğünden çok uzak"
Dragus'un beklenen performanstan çok uzak bir görüntü verdiğini kaydeden Ayyıldız, "Dragus'a, Trabzonspor'un Gaziantep olmadığının hatırlatılması lazım. Orada baskı yok, geniş alan buluyorsunuz. Atarsam atarım, atamazsam atarım modundan çıkmalı. Beklenti fazla. Son maçta teknik olarak güzel hareketleri var ama takım bütünlüğünden çok uzak. O zaman takımın ayarı daha da çok bozuluyor. Takım atak yaparken bir anda atak yiyor. Eskiye nazaran kısım kısım oynadı ama yetersiz" dedi.
"Trezeguet'in gönderilmemesi gerekti"
Orsic'in sezonun ilk maçındaki performansı ile yanılttığını ifade eden Haluk Ayyıldız, "Orsic'e de bir parantez açmak gerek. Trezeguet'in gönderilmesi hataydı. Orsic ilk maçında harika oynadı ve bizi yanılttı. 1 yıldır futboldan uzaktı. Maç oynamayan futbolcu geri düşer. Trezeguet'in gönderilmemesi gerekti. Garip garip işler oldu. Şu anda Trabzonspor, Trezguet'i arıyor. Visca, Banza ve Trezeguet gibi hücum hattı ile Trabzonspor çok daha az sıkıntı yaşardı" ifadelerini kullandı.
Kaynak:

Futbolu çok iyi bilen cahiller yüzünden takım ne hallere geldi.
Yanıtla (1) (0)Bunlarda isin kolayini ögrendi iyibir sözlesme yapayim oynamasamda parami alip giderim nasilsa ama dragus kötü bir oyuncu degil üst köseye ayak ici vuruslari cok iyi idi hizli kolay adam geciyor ama bir konsantrasyon eksikligi var büyük ihtimal o kadar basit gereksiz acemice top kaybetmesi baska türlü olamaz.
Yanıtla (0) (3)Trezg dragus bardhi ts oyuncusu degil, trezg bencil ts a faydası yok ,drsgus boş vasat
Yanıtla (2) (1)Trezegeyi çok bilmiş yorumcular harcadı. Abdullah Avcı Orsici Nenan Hoca aldı diye oynatmıyor diyen yorumcular niye çıkıp özür dilemiyor?
Yanıtla (8) (2)