Draugus için flaş sözler! "Trabzonspor'un Gaziantep olmadığı hatırlatılmalı"

Tuncay Lakot ve Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Haluk Ayyıldız, bordo mavili takımda performansı eleştirilere neden olan Dragus ve takımdan ayrılan Trezeguet için dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Takım bütünlüğünden çok uzak"

Dragus'un beklenen performanstan çok uzak bir görüntü verdiğini kaydeden Ayyıldız, "Dragus'a, Trabzonspor'un Gaziantep olmadığının hatırlatılması lazım. Orada baskı yok, geniş alan buluyorsunuz. Atarsam atarım, atamazsam atarım modundan çıkmalı. Beklenti fazla. Son maçta teknik olarak güzel hareketleri var ama takım bütünlüğünden çok uzak. O zaman takımın ayarı daha da çok bozuluyor. Takım atak yaparken bir anda atak yiyor. Eskiye nazaran kısım kısım oynadı ama yetersiz" dedi.

"Trezeguet'in gönderilmemesi gerekti"

Orsic'in sezonun ilk maçındaki performansı ile yanılttığını ifade eden Haluk Ayyıldız, "Orsic'e de bir parantez açmak gerek. Trezeguet'in gönderilmesi hataydı. Orsic ilk maçında harika oynadı ve bizi yanılttı. 1 yıldır futboldan uzaktı. Maç oynamayan futbolcu geri düşer. Trezeguet'in gönderilmemesi gerekti. Garip garip işler oldu. Şu anda Trabzonspor, Trezguet'i arıyor. Visca, Banza ve Trezeguet gibi hücum hattı ile Trabzonspor çok daha az sıkıntı yaşardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler