Trabzonsporlu futbolcu için flaş sözler! "Ciddi şekilde uyarılmalı"

Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Trabzonspor - Konyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta müsabakasında Konyaspor'u konuk etti ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bordo mavili takımı galibiyete taşıyan goller Visca ve Banza'dan(2) geldi.

Müsabaka sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Papara Park önünde değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un moral açısından önemli bir 3 puan aldığını ifade eden Gökmen Şahin, maça ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı;

"Trabzonspor'un bu süreci az hasarla atlatması lazım"

Önemli olan Trabzonspor'un kazanmasıydı. Takımın hâlâ tedavi sürecinde olduğunu görüyoruz. Futbolcuların öz güvene ihtiyacı vardı, bu nedenle 3 puanın ayrı bir önemi vardı.

Eksikler olduğunu gözlemliyoruz. Biraz daha temaslı oyunun ön plana çıkması gerek. Şenol Hoca da oyunu rakip sahaya yıkmak istiyor. Bunlar zamanla gelişecek; geçiş süreçleri sancılı oluyor. Trabzonspor'un bu süreci az hasarla atlatması lazım.

kareler3-001.webp

"3 puan moral ve motivasyon açısından iyi oldu"

Tespit, teşhis ve tedavi. Bugün tedaviyi biraz gördük ama oyunun gelişmesi gerek. Son dakikalardaki paniği hep birlikte gördük. Ciddi sorunlar var, bunlar çalışmayla düzelecek. 3 puan moral ve motivasyon açısından iyi oldu.

Trabzonspor'un istatistik olarak en çok pozisyona girip en az pozisyon verdiği maçlardan biri. Oyuncular istekliydi; son bölümdeki panikleme, Trabzonspor'un ruhuyla bağdaşmayan bir durum.

kareler1.webp

"Denswil uyarılmalı"

Denswil seviyesindeki bir oyuncunun bu tür bir ikili mücadelede yer alması doğru değil. Yaptığı hareket hatalı ve ciddi şekilde uyarılmalı. Rakibin ayağıyla bacağıyla ne işin var? Bunu nasıl ifade edebilirim, bilmiyorum. Böyle bir şey yaparsan, hakem seni cezalandırır. Şenol Hoca'nın da böyle şeyleri kabul etmeyeceğini biliyoruz.

"Her top kaybı tehlike yaratıyor"

Trabzonspor, top kayıplarıyla atak yiyor. Her top kaybı tehlike yaratıyor. Bu baskıları yapabilmek gerek. Top kaybı olduğunda diğer takım oyuncularının tamamlaması gerekiyor. Bundan sonra fazla hataya yer vermeden galibiyetlere ihtiyaç olacak çünkü Trabzonspor'un bir şekilde yarışa dahil olması gerek.

kareler2.webp

"Bu takımdan umutluyum..."

Mücadele, Trabzonspor açısından skor olarak güzel ama oyun olarak daha fazla gelişmesi lazım. Beklerin daha iyi seviyeye gelmesi gerek. Fizik ve zihin birlikte hükmetmeyince sıkıntılar oluyor. Savunma ile hücum arasında yardımlaşma sağlanmalı. Bu takımdan umutluyum; bu kadar kötü olmaması gerek. Kafa olarak rahat olduklarında ve moral kazandıklarında, başlarında Şenol Hoca var, bu süreci toparlayacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler