Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 25. hafta müsabakasında Gaziantep FK'yı konuk etti ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bordo mavili takımın galibiyet golleri Banza(2) ve Visca'dan geldi.
Mücadele sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Gökmen Şahin canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.
Trabzonspor'un farkı artırmasını beklerken maçın son anlarında yenilen gollerle panik havası oluştuğunu ifade eden Gökmen Şahin, bordo mavili takımın oyuna giren oyunculardan da yeterli katkıyı alamadığını belirtti.
"Trabzonspor kendi bacağına sıktı"
Trabznspor'un oyun olarak iyi bir performans ortaya koyamadığını kaydeden Gökmen Şahin, "İlk yarıya bakarsak ortada oyun olarak bir şey yokken 2 gol buluyorsunuz ve devreye 2-0 ile giriyorsunuz. İkinci yarı 3'ü buluyorsunuz, daha sonra skor 3-2'ye geliyor. Saha içinde anlamakta güçlük çektiğim garip işler oldu. Kendi bacağına sıktı derler ya, Trabzonspor bugün kendi bacağına sıktı. Trabzonspor bu maçta direkten döndü. Bu akşam maç beraberlikle sonuçlansa bazı şeyler değişmek durumunda kalabilirdi" şeklinde konuştu.
Gökmen Şahin değerlendirmelerine şu şekilde devam etti
"Hocayı da çıldırttı kenarda..."
Kazanmanız gereken bir haftada son ana kadar panik yaşandı. 5, 6. golü beklerken, yapılan değişikliklerin takıma hiçbir katkısı olmadı. Yedek kulübesinden gelen oyuncuların bir katkısı yok. Oyuncuların da kendisine bir çeki düzen vermesi gerek. Arif Boşluk sana insanlar destek oldu, topu alıp korner çizgisine gidiyorsun. Hocayı da çıldırttı kenarda. Trabzonspor seviyesine gelmiş bir oyuncunun bu tür hareketler yapması şaşırtıcı. Trabzonspor'un oyun olarak da ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Kenar yönetimini de ne yaptığı konusunda anlayamadım" dedi.
Trabzonspor'da bizim oyuncular kulübeye gelip, 'ısınmadım, hazır değilim' diyor. Bu oyuncu grubuyla nasıl olacak bu iş? Dikkat ettim, hoca çağırdı. 'Ben ısınmadım' diyor oyuncu. Futbolcuların nerede ve hangi takımda oynadığının farkına varması gerek.
Kaynak:
ısınmadım diyen kim onu söylesene
Yanıtla (0) (0)Giren oyuncular hepsi çürük. Ama daha önemlisi hoca oyunu okuyamıyor. Oynayan aktif olan oyuncuları çıkarıp, uzun zaman oynamamış oyuncuları sürüyor oyuna.
Yanıtla (0) (0)Bu şenol güneş artık gitsin, bilmem doğru olurmu. Ama oyunu okuyamadı bu bir gerçek.
Arif trabzon’luya saldırın tellioğulları, lan enis, okay, bunlar ne iş yapar, arif bedava oynuyor, Aşağılık kompleksi ile kendinden olanı çekemeyen karakter kanserli bir gurup var bu şehirde.
Yanıtla (2) (0)Giren oyuncular değil yalnış değişiklikler
Yanıtla (0) (0)arif denen adam gol atacakken zaman gecirme sevdasina dusuyor. ustelik bunu iki kere yapiyor. demekki herkes benim gibi tvden izliyor, kenardan kimse mudahale etmiyor. bu nasil zeka seviyesi?
Yanıtla (4) (2)