Trabzonsporlu kadına polis barikatı önünde evlilik teklifi

Polis barikatının önünde bir vatandaş, yanında bulunan Trabzonsporlu genç bir kadına evlenme teklif etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında yürütülen "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklandı. Öte yandan, "Kent uzlaşısı" soruşturmasından ise serbest bırakıldı. İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesiyle başlayan siyasi gerilim, gözaltına alınmasının ardından protestolara dönüştü. Tutuklama kararının çıkmasıyla birlikte Saraçhane başta olmak üzere İstanbul'un ve Türkiye'nin birçok noktasında protestolar yeniden alevlendi.

İstanbul Saraçhane’de toplanan kalabalık, polis barikatları önünde sloganlar atarak tepkisini dile getirdi. Olayların gerginliği içinde ise dikkat çeken duygusal bir an yaşandı. Polis barikatının önünde bir vatandaş, yanında bulunan Trabzonsporlu genç bir kadına evlenme teklif etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Siyasi gelişmelerin gölgesinde yaşanan bu sürpriz evlilik teklifi, sosyal medya kullanıcıları tarafından hem şaşkınlıkla hem de tebessümle karşılandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
    Önceki ve Sonraki Haberler
    Bunlar da İlginizi Çekebilir