Trabzonsporlu oyuncu resmen veda etti! "Kulübün tüm..."

Trabzonspor'dan Palermo'ya transfer olan Rayyan Baniya veda mesajı yayımladı.

Trabzonsporlu oyuncu resmen veda etti! "Kulübün tüm..."

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Rayyan Baniya, bekleneni veremeyince forma şansı bulmakta zorlanmıştı. Bordo-mavililer, genç oyuncuyu dün akşam İtalya Serie B ekiplerinden Palermo'ya 450 bin euro bedelle kiralık olarak gönderdi.

Palermo'ya transferinin ardından Rayyan Baniya, Trabzonspor camiasına veda etti. Sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaşan Baniya şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonspor ailesine veda ederken, bana gösterilen sevgi ve destek için öncelikle başkanımıza, taraftarlarımıza, hocalarımıza, takım arkadaşlarıma ve kulübün tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Bu büyük camianın bir parçası olmak benim için büyük bir onurdu. Hep birlikte yaşadığımız anılar ve başarılar, kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacak. Trabzonspor’un bir parçası olarak kalmaya devam edeceğim. Hepinize en içten dileklerimle teşekkürler, hoşça kalın!"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler