Trabzonsporlu oyuncu Seray Kaya'dan horon çağrısı: "Maç sonrası beni çağırmazsanız küserim!"

Trabzonspor'un fanatik taraftarı ünlü oyuncu Seray Kaya, Başakşehir maçı öncesi yaptığı paylaşımlarla Bordo-Mavili taraftarların ilgi odağı oldu.

Trabzonsporlu oyuncu Seray Kaya'dan horon çağrısı: "Maç sonrası beni çağırmazsanız küserim!"

Trabzonspor'un fanatik taraftarlarından ünlü oyuncu Seray Kaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla Bordo-Mavili taraftarların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Ligin 7. haftasında oynanan ve Trabzonspor’un Konyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından "Helal be" diyerek galibiyeti kutlayan Kaya, 19 Ekim'de oynanacak olan Trabzonspor - Başakşehir maçında tribünde olacağını duyurmuştu.

"Formamı Giyip Geliyorum!"

Başarılı oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "19 Ekim Papara Park'ta görüşürüz. Formamı giyip geliyorum!" ifadelerini kullanarak Başakşehir maçında tribünde olacağını söylemişti. Bu paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu.

seray-kaya.jpg

Horon Mesajı ile Bordo-Mavili Taraftarlara Seslendi

Başakşehir maçı öncesi bir paylaşım daha yapan Kaya, "Cumartesi maçtan sonra horon oynar ve beni çağırmazsanız büyük küserim" diyerek esprili bir şekilde Trabzonspor taraftarlarına seslendi.

Galibiyet özlemi çeken Bordo-Mavili taraftarlar, Kaya'nın bu mesajına büyük ilgi göstererek, "Davete gerek yok", "İnşallah uğurlu gelirsiniz, 3 puanı horon oynayarak kutlarız" gibi destekleyici yorumlarla karşılık verdi.

ss.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler