Trabzonsporlu sanatçıya Başkan Doğan'dan teşekkür hediyesi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, tanıtım lansmanındaki katkılarından dolayı sanatçı Nazlı Hacıalioğlu Karataş'a hediye yolladı.

Trabzonsporlu sanatçıya Başkan Doğan'dan teşekkür hediyesi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Piyano sanatçısı Nazlı Hacıalioğlu Karataş'aforma tanımı sonrası teşekkür hediyesi yolladı.

Başkan Doğan, Trabzonspor forma tanıtım lansmanlarında gösterdiği katkılardan dolayı, piyano sanatçısı Nazlı Hacıalioğlu Karataş'a yeni sezon forması hediyesi yolladı.

Başkan Doğan hediyenin yanında gönderdiği notta şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonsporlu Nazlı Hacıoğlu, Trabzonspor camiası olarak çok başarılı bir yeni sezon forma lansmanı geçirdik. Lansmanımız sadece formalarımızı en iyi şekilde tanıtmakla kalmadı. Camiamızda yeni sezon için mümkün olan en iyi hazırlığı yapmamızı sağlayacak duygusal motivasyonu da yarattı. Özellikle filmimiz bu süreçte çok önemli bir görev üstlendi.

İnatçı formalar" sıradan bir forma reklamı değildi. Biz Trabzonsporluların hayata karşı duruşunu yani inadını gösteren bir filmdi. Siz de bu projede gönüllü olarak yer alarak

Trabzonspor'a gönülden bağlılığınızı göstermiş oldunuz.Bu projenin bir parçası olduğunuz, Trabzonspor sizi göreve çağırır çağırmaz koşarak geldiğiniz ve en önemlisi "yapma diyenlere inat yaptıklarınız" için teşekkür ederim. Her biriniz başarılarınızla, bize büyüklerimizden miras kalan Trabzonspor duruşunu yaşatıyorsunuz. Nasıl bir ruha sahip olduğumuzu tüm dünyaya gösteriyorsunuz.

Bu kutudaki forma tüm camiamızın size hediyesidir. Bu formayı terletenlerden biri olarak sizin Trabzonspor'un sadece bir taraftarı değil bir parçası olduğunuzun da kanıtıdır.
Birliğimizin, beraberliğimizin ve inadımızın sonsuza kadar sürmesi dileğiyle."

Nazlı Hacıoğlu, hediyeye yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Trabzonspor Başkanı Sayın Ertuğrul Doğan’a ve Trabzonspor’a çok teşekkür ederim. Benim için TRABZONSPOR olunca akan sular durur" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler