Trabzonsporlu yöneticiden proje açıklaması! "Dünya çapında..."

Trabzonspor yöneticisi Birhan Emre Yazıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu yöneticiden proje açıklaması! "Dünya çapında..."

Trabzonspor Proje ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Birhan Emre Yazıcı, kulübün dergisine özel açıklamalarda bulundu.

Yazıcı üzerinde durdukları önemli projeler olduğunu belirterek, "Bu projeler sadece kulübümüzü değil, şehrimizi de dünya çapında tanıtma potansiyeline sahip" dedi.

Birhan Emre Yazıcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Projeler ve sponsorluklar alanında, Trabzonspor’umuzun marka değerini daha da yükseltmek için birçok yenilikçi adım attık. Avrupa futbolunda, kulüplerin marka değerlerini uluslararası alanda daha güçlü bir şekilde tanıtmaları büyük bir önem taşıyor. Yönetim olarak, Trabzonspor Koleji ve Kartal Projesi, bu yönde attığımız en önemli adımlardan bazıları. Bu projeler, sadece kulübümüzü değil, şehrimizi de dünya çapında tanıtma potansiyeline sahip.

Ayrıca, kulübümüze bu dönemde giren sponsorluk bütçesi tarihi bir rekora koşuyor. Bu başarıların arkasında, yönetim kurulumuzun titiz çalışmaları ve kulübümüzü daha ileriye taşıma kararlılığı yatıyor.

Kendi sektöründe 7 kez hizmet ihracat şampiyonu olan firmamızı ENR listesine göre dünyanın en iyi ilk 100 firması arasına koymayı başardık. Şimdi, bu başarıları Trabzonspor’da da tekrarlamak en önemli hedefimiz. Şimdi, kulübümüzü uluslararası alanda daha da güçlü bir şekilde ekonomik bağımsızlığına kavuşturarak sürdürülebilir bir hale getirmek için daha çok proje üreterek yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler