Trabzonspor'u bekleyen tehlike! 6 yıldız oyuncunun sözleşmesi bitiyor

Trabzonspor'da bu sezon sonunda 6 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Trabzonspor'u bekleyen tehlike! 6 yıldız oyuncunun sözleşmesi bitiyor

Trabzonspor'da 30 Haziran 2024 itibarıyla 6 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Bordo-mavili takımda sözleşmesi sona erecek futbolcular Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu, Nicolas Pépé, Mehmet Can Aydın, Berat Özdemir ve Filip Benkovic.

bakes.jpg

AVCI, BAKEASETAS'IN KALMASINI İSTİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, performansı ile önce çıkan 30 yaşındaki deneyimli 10 numara Anastasios Bakasetas'ın takımda kalmasına sıcak bakıyor. Yönetimin de başarılı oyuncu ile yeniden sözleşme görüşmesi yapması bekleniyor.

pepe.jpg

NİCOLAS PEPE'NİN DURUMU PERFORMANSINA BAĞLI

Trabzonspor ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Nicolas Pepe, imza parası dahil 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret alıyor. Taraftarın büyük beklentileri olan yıldız oyuncunun ortaya koyacağı performansa göre Bordo-mavili yönetimin yeni bir sözleşme teklif edilebileceği ifade ediliyor.

on.jpg

PAUL ONUACHU'NUN BONSERVİSİ İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Trabzonspor, İngiltere ekibi FC Southampton'dan kiralık olarak aldığı golcü oyuncu Paul Onuachu'nun bonservisini almak için temaslara başladı. Son haftalardaki performansı ile dikkatleri üstüne çeken oyuncunun sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek.

3 İSMİN DE KİRALIK SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Ayrıca Bordo-mavili ekipte Suudi Arabistan ekibi Al-Ettifaq Fc'den kiralık olarak transfer edilen Berat Özdemir, İtalya ekibi Udinese'den kiralık olarak transfer edilen Filip Benkovic ve Alman ekibi Schalke 04'den kiralık olarak transfer edilen Mehmet Can Aydın'ın sözleşmeleri Haziran 2024'te sona eriyor.

Mehmet Can Aydın'ın 1.4 Milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyor. Trabzonspor'un bu opsiyonu kullanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler