Trabzonspor’u Milli aranın ardından zorlu fikstür bekliyor

Trabzonspor'un milli aranın ardından zorlu bir fikstür bekliyor
Trabzonspor’u Milli aranın ardından zorlu fikstür bekliyor

Milli aranın sona ermesiyle birlikte Trabzonspor, yoğun ve kritik bir maç takvimine giriyor. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetimindeki bordo-mavililer, 9 gün içinde hem Süper Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda üç önemli karşılaşmaya çıkacak. Bu zorlu süreç, Karadeniz ekibinin sezonun kalan bölümü için rotasını belirleyecek.

Süper Lig’de Göztepe ve Fenerbahçe İle Karşılaşacak
Trabzonspor, Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Göztepe’yi konuk edecek. Bu mücadeleyi, deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı takip edecek. Bordo-mavililer, ligde alacakları sonuçlarla Avrupa kupaları hedefi doğrultusunda önemli bir virajı dönmeye çalışacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bodrum FK İle Kritik Randevu
Yoğun fikstürün bir diğer ayağını ise Türkiye Kupası oluşturuyor. Çeyrek final mücadelesinde Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, yarı finale yükselerek kupada iddiasını sürdürmek istiyor.

Göztepe Hazırlıkları Başladı
Milli arada futbolcularına 4 günlük izin veren Trabzonspor, bu aranın ardından Göztepe maçı hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanan takım, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir