Trabzonspor'u umutlandırmıştı! Yeni hedefi ise...

Trabzonspor'da Umut Bozok, formayı geri almak istiyor.

Trabzonspor'u umutlandırmıştı! Yeni hedefi ise...

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor’u ağırlayan Trabzonspor, Umut Bozok’un attığı golle umutlanmış ve beraberliği yakalamıştı.

Uzun süredir sahalardan uzak kalan Bozok, bu sezon ilk kez Kayserispor karşısında forma giydi ve 89. dakikada kaydettiği golle farkı 1’e indirerek Bordo-Mavililere moral verdi. Maçın sonunda Denswil’in attığı gol ile beraberliği yakalayan Trabzonspor, Gaziantep FK karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor Gaziantep FK Karşısında Galibiyet Arayacak

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Gaziantep FK’ya konuk oluyor. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Bordo-Mavili ekip, Gaziantep deplasmanında üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Umut Bozok Hırsla Hazırlanıyor

Kayserispor karşılaşmasında attığı golle uzun süredir uzak kaldığı yeşil sahaya geri dönen forma şansını geri isteyen Umut Bozok, antrenmanlardaki hırsı ve performansıyla teknik ekibin dikkatini çekti. Gaziantep FK maçında da forma giymesi beklenen Bozok’un, bu mücadelede de oyuna sonradan dahil olarak katkı sağlaması öngörülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler