Trabzonspor'u zorlu bir viraj bekliyor! 28 günde yoğun mesai

Trabzonspor'un 28 günde 6 kritik müsabaka bekliyor.
Trabzonspor'u zorlu bir viraj bekliyor! 28 günde yoğun mesai

Trabzonspor, Şubat ayında hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda kritik maçlara çıkacak. Bordo-mavili ekip, ayın ilk mücadelesinde 1 Şubat'ta Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Bu maçın hemen ardından Türkiye Kupası'nda İskenderunspor deplasmanında sahne alacak olan Karadeniz temsilcisi, üçüncü maçını ise Eyüpspor ile oynayacak.

Hem ligde hem de kupada hedeflediği başarıyı sürdürmek isteyen Trabzonspor, şubat ayındaki son üç mücadelesinde sırasıyla Beşiktaş (D), Gaziantep FK ve Türkiye Kupası'nda Rizespor ile karşılaşacak. Bordo-mavililer, bu zorlu fikstürden kayıpsız ayrılmayı hedefliyor.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir