Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçını evinde kazandıktan sonra acaba aynı istikrarı küme düşmesi kesinleşen Adana Demirspor’a karşı gösterebilecek mi merakı vardı.
Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda tempo olarak vasatın altındaydı ama yine de gol pozisyonları bulan taraf Trabzonspor oldu.
Visca’nın bir şutunu kaleci son anda çıkartırken, Cham’da net bir gol kaçırdı ki inanılır gibi değildi. Dk. 45’de Cham korner atışını kullandı. Golcüsü Banza’da her zaman ki gibi golünü attı ve takımını 0-1 öne geçirdi, 18’üncü golünü kaydetti.
Biliyorsunuz Onuachu’mu, Banza mı? diye tartışılıyor Trabzon’da… Ben, bin kere Banza derim. Adam kendini her türlü unutturuyor ve mutlaka golünü atıyor, atamazsa da şutu direkten dönüyor, boşu yok yani. Banza tabii pahalı bir oyuncu ama şartlar zorlanırsa renklere dahil edilebilir mi diye düşünüyorum.
Onuachu’ya gelince, yaşı itibarıyla yüksek rakamlara transfer edilmesinin bir anlamı yok diye düşünüyorum. Bu konuda yorumlarınızı da merak ediyorum.
Evet, ilk yarıda Folcarelli sakatlandı ve yerine Ozan Tufan girdi. Diyorum ki acaba bu Folcarelli sakat mı transfer edildi. Ben kendisini gördüğüm günden beri sağ dizinde bir bandajı var umarım sakatlığı müzmin değildir. Yoksa Trabzonspor’un paralarına yazık olacak diyorum.
Ha bu arada Zubkov ve Nwakaeme 11’de yoksa Trabzonspor takımının, Adana Demirspor’dan hiçbir farkının olmadığını da maalesef gördük.
Seneye bu takımın 3-5 kişi hariç baştan aşağıya değişmesi gerekiyor gibi duruyor. Bilmiyorum yarılıyor muyum? Bu konuda da yorumlarınızı merak ediyorum.
Mendy’deki düşüş devam ediyor, kendi ekseni etrafında oynamaya devam ediyor. Mendy stoper oynadığında bana göre daha başarılıydı, ne zaman ki gerçek yerine döndü saçmalamaya başladı.
ihan Çanak’ın performansından da hiç memnun değilim. Yani Trabzonspor takımında oynadığının sanırım farkında değil. Gencecik bir oyuncunun topu ‘yemesi’ gerekmiyor mu? diye sormak istiyorum. Cham’da da her hangi bir değişiklik yok. Ona da verilen paralara cidden yazık olmuş…
Arif ve Zubkov’dan sonra Fatih Tekke üçlü oyun düzenine geçti ve ama temposuz maç bir türlü tempo alamadı. İyice yorulan Visca’da oyundan alındı yerine Okay’a görev verildi.
Sonuç olarak, Bu maçın tek bir güzel tarafı vardı. O da Trabzonspor çok kötü oynadığı karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasıdır.
Bordo-mavililer bu sonuçla puanını 42’ye çıkarttı ve yükselişini devam ettirdi.
Elbette her yorum değerli ve saygıya layıktır, iyi niyetle yapıldığı da ön kabul olmalıdır ama teknik direktörleri gömlek numaralarına göre değerlendiren değerli yorumcuların söylemleri gerçeklerle örtüşmüyor. Fatih Tekke'nin süper ligde 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti var. İki galibiyet daha önceki TD'ler döneminde hasret kaldığımız deplasman galibiyetleridir. Kupa maçlarındaki galibiyetler de cabası. Takımı 11. sıradan 7. sıraya yükseltmiştir. Biraz objektif olalım lütfen.
Yanıtla (3) (0)Başlığa da yazı içeriğine de katılmamak mümkün değil, elinize sağlık. Onuachu Banza ikileminde rakamlara başvurmak bizi doğru sonuca götürebilir. Onuachu sezon boyunca 17 gol atmıştı Banza şu anda 18 golde. Ha! "Onuachu penaltı atmıyordu" denilebilir. Niye atmıyordu? Bir santraforun penaltı atmıyor olması da bence bir eksikliktir. Aralarındaki yaş farkı da Banza lehinedir. Onuachu'nun alınıp ileride iyi paralara satılması mümkün değildir ama Banza için bu olasılık kuvvetlidir.
Yanıtla (3) (0)Bence futbolcu değil, öncelikle klübe kurumsal ciddiyet kazandıracak bir yönetim transfer edilmeli.. Köy kahvesi mantığıyla yönetilen bu yapıyla eninde sonunda Fatih tekke çatışacaktır.. Buradan istikrarlı bir başarı hikayesi çıkmaz..
Yanıtla (1) (0)Çok iyi analiz.İsabetli yorum.
Yanıtla (0) (0)kemal ars nasılsın ne var ne yok
Yanıtla (0) (0)Değerli renkdaşlar , bu takım Avcı döneminde aynı, güneş döneminde aynı ve Fatih Tekke döneminde de aynı futbolu oynuyorsa o zaman sorun teknik direktör sorunu değil sorun futbolcu kalitesi sorunu ve buna neden olan yanlış transfer politikası sorunudur. Maalesef Trabzonsporun kadrosunu işgal eden futbolcuların bir kaçı hariç kesinlikle süper lig topçusu değildir. Trabzonspor başarıyı yakalamak istiyorsa kesinlikle transfer politikasını değiştirmelidir.
Yanıtla (7) (0)Beyler sakin. Fatih Hoca perşembeyi düşündüğü için böyle bir 11 tercih etti. Yıkıcı eleştiri yapmayalım.
Yanıtla (3) (0)Anthony nwakaeme ileride bu takimin hocasi olmali. Erto disari!!!!!! Zeyyat fisari!!!!!
Yanıtla (1) (0)kardeşim bu transferlerı kım yapıp onay verşimise
Yanıtla (1) (0)gercekten trazondpora ihanet etmiştir
bunlar 17 transfer sadece 2 kişi başla yok
başa bela transferler batarız yapılan bunca kulubu borc ve faiz batagından cıkarma hamllelerı boşa cıkar
alrken yuksek bonservıs artı mejnejer artı oyuncu sozleşmeler gönderırkende yıne ğcret veya tektaraflı fesıh nasıl olacak böyle
fUTBOLCULARIMIZIN YÜZDE YETMİŞİ ADAM GEÇME YETENEĞİNDEN YOKSUN. ADAM GEÇMEDEN GOLE GİDEMEZSİN. KALABALIK DEFANSI HER ZAMAN PAS YAPARAK GEÇEMEZSİN.
Yanıtla (1) (0)İKİNCİSİ OYUNCULARIN CEVRE KONTROLÜ YOK. TOP GELDİĞİNDE NE YAPACAKLARINA KARAR VERENE KADAR RAKİP TOPA MÜDAHALE EDİYOR. BU SEFERDE GELİŞİGÜZEL TOPU AYAĞINDAN ÇIKARMAK ZORUNDA KALIYOR. PAS ATANIN YANLIŞ OYUNCU TERCİHLERİ GOLE GİTMEMİZİ DE ENGELLİYOR. SENEYE ORTASAHAYI AKILLI ADAMLARIN ALINMASI LAZIM. BU TAKIMDAN SENEYE 4 VEYA 5 KİŞİ OYNAR.
Yorumları okudum. Öncelikle bu takımın taraftarı bir işe yaramaz, sonrasında futbolcuları. Herkes topu teknik direktörden iyi biliyor. Bunları koyacan takımın başına, hadi değişiklikleri sen yap diycen. Sonrasında birşey değişmeyecek tabi, sen de ....
Yanıtla (2) (7)