Nenad Bjelica ile lige istediği gibi başlayamayan ve Hırvat teknik adam ile yollarını ayırarak Abdullah Avcı'yı yeniden takımın başına getiren Trabzonspor yönetiminin, bir yandan da transfer planlamasını yaptığı belirtiliyor.
Ara transfer döneminde orta alan bölgesi için temaslarda bulunacak olan Trabzonspor yönetiminin, Thiago Alcantara ve Tochi Chukwuani isimlerini yeniden gündemine aldığı öne sürüldü.
Bordo mavili ekibin, şartlartın oluşması halinde 2 futbolcu için de masaya oturmaya hazır olduğu kaydedildi.
THİAGO HENÜZ MAÇA ÇIKMADI
Sezon başında Trabzonspor'un ısrarla istediği Thiago, bu sezon henüz Liverpool forması altında resmi maçta süre almadı. İspanyol yıldızın, Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
TOCHİ CHUKWUANİ VAZGEÇİLMEZ OLDU!
Trabzonspor'un sezon başında anlaşma sağladığı ancak son anda transferi iptal olan Tochi Chukwuani, Danimarka ekibi Lyngby'de bu sezon lig maçların tamamında forma giydi. 2023-2024 sezonunda 12 resmi maçı bulunan 20 yaşındaki oyuncu, 12 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
Kaynak:
Trezg bardhi nin oldugu 11 de taktik VS yi handikap olur çünkü ts oyuncusu degiller aşırı vasat oyun bilgileri vasat taktik bilgileri vasat yani pas atmayı bilmeyen son derece bencil halı saha oyuncuları bunların hızla satılması şart.
Yanıtla (5) (0)En kısa zamanda Bardi, Fernandes, Korbelis, Larsen, Bakasetas ve Benkoviç gönderilmeli. Yerlerine Tochi Chukvuani ve iyi bir stoper alınmalı.
Yanıtla (3) (6)Kronik sakat futbolcuların peşini bırakın artık. Yıllardır aynı hatalar tekrarlanıyor. Hatalardan ders alamayan yönetimin ömrü kısa olur. Petkociç örneğinde olduğu gibi tek bir futbolcuya bağlı kalmayın arkadaş. Dünyada çok futbolcu var!!! Biz gidip en kötüsünü ve kronik sakatını alıyoruz. Sadece bakmayın, görün ve anlayın!!!
Yanıtla (5) (0)Bakasetas, visca, trezeget, onuachu, bardhi, Pepe, mendy, fountes kalmalı. Sakatlar iyilestikden donra takib edilmeli diğerleri gitmeli. Gidenlerin yerine yabancı değil yerli ve milli takimlarda oynayan yerliler alınmalı.
Yanıtla (0) (5)Devre arası takasla veya vs y.sarı transferi faydalı olur.
Yanıtla (1) (6)Vakame transferi faydalı olur 11 de oynar veya sonra oynar yararı olur.