Trabzonspor'un başı dertte! Yönetim çözüm arıyor

Trabzonspor'da kadroda 15 yabancı futbolcu bulunması bordo mavili yönetimin transferdeki işini zorlaştırmış durumda.

Trabzonspor'un başı dertte! Yönetim çözüm arıyor

Trabzonspor'da hücum hattı ve 8 numara bölgesine takviye çalışmaları sürerken, yabancı futbolcu sayısının fazlalığı bordo mavili yönetimi sıkıntıya sokmuş durumda.

Bordo mavili takımın kadrosunda 15 yabancı futbolcu bulunurken, Erzurumspor'a kiralık olarak gitmesi için prensip anlaşmasına varılan Teklic'in ayrılığı resmileştiği takdirde bu sayı 14'e düşecek.

Teklic dışında 2 ismin daha ayrılması gerekebilir

Hücum hattına ve 8 numara bölgesine takviye yapmayı planlayan ve bu doğrultuda yerli alternatiflerin kısıtlı olması dolayısıyla birçok yabancı futbolcu ile temas halinde olan Trabzonspor yönetimi, söz konusu transferleri gerçekleştirmesi halinde Teklic dışında 2 futbolcuyu daha elden çıkartmak durumunda kalacak.

Bordo mavililerde transferlerin gerçekleşmesi durumunda Bardhi ve Denswil ile yolların ayrılmasının gündeme gelebileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor kadrosunda bulunan yabancı futbolcular şu şekilde;

Denswil, Savic, Batagov, Barisic, Malheiro, Cham, Lundstram, Bardhi, Mendy, Teklic, Orsic, Nwakaeme, Visca, Banza, Dragus.

Trabzonspor TFF'den yanıt bekliyor

Başta Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere birçok Süper Lig kulübünün, 14 olan yabancı kontenjanı konusunda TFF yönetimi ile görüşme yaptığı ve bu konuda kulüplerin eli rahatlatacak bir çözüm beklediği ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler