Trabzonspor'un bileği bükülmüyor!

Trabzonspor, 4 Mayıs'tan bu yana mağlubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor'un bileği bükülmüyor!

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor 11 maçtır yenilmiyor. En son geçen sezon 4 Mayıs'ta Samsunspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, söz konusu maçın ardından yenilgi almadı.

Trabzonspor, geçen sezon 35. haftadaki Samsunspor maçının ardından oynadığı 3 maçı da galibiyetle kapatan Trabzonspor, 11 lig maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik alarak yenilgi görmedi. Bu sezon 8 maçta 6 beraberlik 2 galibiyet alarak 12 puana ulaşan Karadeniz ekibi, lider Galatasaray ve ikinci sıradaki Beşiktaş'la birlikte bu sezon yenilgi yaşamayan 3 takımdan biri oldu.

Güneş, yenilgisiz devam ediyor

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında göreve gelen Teknik direktör Şenol Güneş, yönetiminde rakiplerine yenilmedi. Bordo-mavililer, Güneş, yönetiminde ligde çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik alarak 10 puan elde etti.

Beşiktaş'ın ardından en az gol yiyen takım

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın ardından en az gol yiyen takım oldu. Bordo-mavililer, oynadığı 8 maçta kalesinde 6 gol gördü. Siyah-beyazlılar ise 5 gol. Galatasaray 8, Fenerbahçe ise 7 gol.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler