Trabzonspor'un büyük sıkıntısı! Gözler onlara çevrildi!

Trabzonspor'da sıra gideceklere geldi.

Trabzonspor'un büyük sıkıntısı! Gözler onlara çevrildi!

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadro yapılanmasında gelen oyuncuların ardından, şimdi sıra gideceklere geldi. Bordo-mavili ekipte, kadroya giremeyen isimlerin yanı sıra bazı oyuncuların transfer şartları değerlendirilmeye başlandı.

Yeniden yapılanma kapsamında kadrosunu güçlendirmeye devam eden Trabzonspor, transfer döneminde şimdiye kadar 8 yabancı ve 3 yerli olmak üzere toplam 11 oyuncuyu renklerine bağladı. Forvet transferini de tamamlamaya hazırlanan Karadeniz ekibi, fırsat transferlerine yönelirken, kadroya giremeyen Umut Bozok, Teklic ve Fountas’ın yanı sıra Baniya, Trezeguet, Bardhi ve Denswill gibi oyuncular için gelen teklifleri değerlendiriyor. Bordo-mavililer, bazı oyuncular içinde takas tekliflerine de açık durumda.

Yabancı oyuncusu sayısı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinde yer alan Trabzonspor’un 14 kişilik yabancı oyuncu kadrosunda Pedro Malheiro, Arseniy Batagov, Denis Draguş, Stefan Savic, Barisiç, Lundstram, Nwakaeme, Mendy, Bardhi, Vısca, Orsiç, Denswill, Trezeguet ve Fountas bulunuyor. Son olarak Muhammed Cham'ı Trabzon’a getiren bordo-mavililer, bu transferin yanı sıra forvet transferini de tamamlamaya hazırlanıyor ve TFF listesinde bu iki oyuncu için yer açmayı planlıyor. Bireysel olarak çalışan ve ayrılması beklenen Toni Tekliç ise TFF listesinde yer almıyor.

İlk olarak Fountas’ın takımdan ayrılması beklenirken, sürpriz bir ismin daha ayrılığı yaşanabilir. Bir yabancı oyuncunun ayrılığı sonrası sayıyı 13'e düşürecek olan Trabzonspor, Muhammed Cham’ın listeye dahil edilmesiyle yabancı sayısını yeniden 14’e çıkaracak. Forvet transferinde Onauchu ismi gündemdeki sıcaklığını korurken, bu oyuncunun da takıma katılması halinde bordo-mavililerin bir isimle daha yollarını ayırması bekleniyor.

Fırsat transferleri yeni ayrılıkları getirebilir
Trabzonspor, forvet transferini tamamlamasının ardından fırsat transferlerine yönelmeyi planlıyor. Bordo-mavililerin listesinde yer alan ancak şartları henüz oluşmayan transferlerin takibini sürdüren Karadeniz ekibi, orta saha ve defans hattıyla ilgili yaşanması muhtemel gelişmeleri de gündemine almış durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler