Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci için taziye mesajları

Trabzonspor ve Trabzon camiasından birçok isim, hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci için taziye mesajı yayımladı.

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci için taziye mesajları

Trabzonspor'un efsane başkanlarından Şamil Ekinci, 83 yaşında yaşamını yitirdi.

Bordo-mavili kulübe kazandırdığı büyük başarılar ile birçok kişinin gönlüne taht kuran efsane başkan için Trabzonspor ve Trabzon camiasından birçok isim taziye mesajı yayımladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Büyük Başkan'ım mekanın cennet olsun. 5 dönem başkanlık süresince, 4 lig şampiyonluğu , 2 Türkiye Kupası, 2 Başbakanlık Kupası, 6 özel kupa. Toplamda 18 kupalı gerçek efsane M.Şamil Ekinci."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonspor’umuzun efsane başkanlarından Şamil Ekinci’nin vefat haberini derin üzüntü ile öğrendim… Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır diliyorum. Mekânın cennet olsun efsane başkan…"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonspor Kulübümüzün efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci’nin hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan Rahmet, Ekinci Ailesine ve Trabzonspor Camiamıza başsağlığı ve sabır dilerim."

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık şu ifadelere yer verdi;

"5 yıllık başkanlık döneminde Trabzonsporumuza büyük başarılar kazandıran, Mustafa Şamil Ekinci'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Ekinci'ye Allah'tan rahmet, ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun."

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonspor’umuzun efsane başkanlarından Şamil Ekinci’nin vefat haberini üzüntü ile öğrendim… Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır diliyorum. Mekânın cennet olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler