Trabzonspor'un eski Avusturyalı oyuncusundan açıklama! "Rapid Wien'in şansı yok"

Trabzonspor'un eski oyuncusu Marc Janko, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un  eski Avusturyalı  oyuncusundan açıklama!  "Rapid Wien'in  şansı yok"

Trabzonspor'un eski oyuncusu Marc Janko, Trabzonspor - Rapid Wien maçı öncesi değerlendirmelerde bulunu.

Trabzonspor'un eski Avusturyalı oyuncusu Marc Janco, Bordo-mavililerin Rapid Wien'i ağırlayacağı maça ve Trabzon'da oynadığı sürece yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Avusturya basınında spor yazarlığı yapan Janco, Trabzonspor'da geçirdiği sürece yönelik "Trabzonspor'da sportif düzeyde kötü deneyimlerim oldu." dedi.

Janco, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"BENİM İÇİN ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUM"

"Bana göre Trabzonspor sportif anlamda Twente'nin tam tersiydi. Bol bol maç antrenmanı yapacağım umudu ve güveniyle Türkiye'ye uçtum. Ancak teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığım ilk görüşmeden sonra bunun benim için zor olacağını biliyordum.

"İYİ MUAMELE GÖRDÜK"

Sonuç olarak iki yılda sadece sekiz maç oynamama izin verildi. Sportif açıdan bakıldığında unutulabilirdi ama özel olarak ilginç bir zamandı. Eşim ve ben kendimizi rahat hissettik ve insanlardan iyi muamele gördük.

"İZOLE EDİLDİM"

Spor açısından, ilk başta kısa süreliğine forma giydim, sonra teknik direktör değişikliği oldu ve Fenerbahce'ye yenildim, ardından rezil oldum ve takımdan tam anlamıyla izole edildim. Onlarla antrenman yapmama izin verilmiyordu: Sabah antrenman varsa öğleden sonra bireysel antrenman yapmak zorunda kalıyordum. Bu beş ay sürdü; benim için gerçekten çılgın bir dönemdi, daha önce hiç yaşamadığım gerçeküstü bir durumdu.

"YIKILMAMA İZİN VERMEDİM"

Geriye dönüp baktığımda, kendimden o kadar büyülenmiştim ki, yıkılmama izin vermedim. Bir takım sporcusundan aniden bireysel bir sporcuya geçtiğinizde ve egzersizleri kendiniz düşünmek zorunda kaldığınızda zihinsel olarak kolay olmuyor. Eşim bu süreçte bana çok büyük destek oldu.

"RAPİD WİEN'İN ŞANSI YOK"

Trabzonspor, teknik açıdan yetenekli birçok oyuncuyla Rapid için kesinlikle zor bir rakip. Türklerin piyasa değeri dört kat daha fazla, bu bir şey ifade etmiyor ama kaliteyi gösteriyor. Rapid'de sezon başında işler oldukça tutarlı görünüyor, şu anda iyi işleyen bir eksenleri var. ama Yeşil-Beyazlıların şansı yok."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler