Trabzonspor'un eski futbolcusundan dikkat çeken ifadeler! "Şenol Güneş'in çok işi var"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili takımın Başakşehir maçı galibiyetini yorumladı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 9. hafta müsabakasında Başakşehir'i Visca'nın 90+1'de kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Bordo mavili takımın eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un Başakşehir galibiyetini yorumladı.

Maç sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un henüz istenen seviyede olmadığını ifade etti.

goztepe-trabzonspor-hangi-kanalda-ne-zaman-saat-kacta-2-001.webp

"Çok ağır ve yavaş oynuyoruz"

Şenol Güneş'in oyun tarzından uzak bir futbol izlediklerini kaydeden Hamdi Zıvalıoğlu, "Şenol Hoca'nın bu takımla çok uğraşıp çalışması gerekiyor. Kendisini galibiyet için tebrik ederim. Sıfırdan 100 km hıza nasıl çıkılacak bilmiyorum. Çok ağır ve yavaş oynuyoruz. Şenol Güneş'in tarzının dışında bir oyun var" dedi.

"Bu zihniyetin çabuk değişmesi gerekiyor"

Bordo mavili futbolcular arasında uyumsuzluk olduğunu ifade eden Zıvalıoğlu, "Beklediğimin altında bir tempo vardı. Trabzonspor merkezde 3 tane ağır oyuncuyla oynadı. Şenol Hoca'nın takımının böyle olması sıkıntı. Bazen çok güzel koşu alanları oluyor ama oyuncular hareketsiz bekliyor. Şenol Güneş'in çok işi var. Bu zihniyetin çabuk değişmesi gerekiyor. Bundan dolayı da hocanın işi zor. Oyuncular bireysel olarak bakıldığında kötü değil ama aralarında bir uyuşmazlık var" şeklinde konuştu.

gunes1-001.webp

Zıvalıoğlu sözlerine şu şekilde devam etti;

"Ön liberoya daha çabuk bir oyuncu gerekli"

Okay o kadar kiloyu nasıl almış bilmiyorum. Ozan'a alışığız ama Okay'a değiliz. Lundstram da aynı, ön libero bölgesine daha çabuk bir oyuncu gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor daha iyi olacaktır ama bu oyuncu yapısının da değişmesi gerek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler