Trabzonspor'un eski futbolcusundan ilk 11 eleştirisi! "Abdullah Avcı şaka yaptı ama kimse gülmedi"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Samsunspor maçı performansını değerlendirdi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu.

Bordo mavili takımın eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 TV'de "Spor Gündemi" programında Tuncay Lakot'un konuğu olarak Trabzonspor'a ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun Samsunspor maçına ilişkin yorumu şu şekilde;

"Herhalde şaka yaptı"

Derler ya, neresinden tutsan elinde kalır diye. Öyle bir görüntü vardı. Abdullah Hoca herhalde bize bir şaka yaptı. Bunu oyuncu kadrosu ve sahaya çıkan ilk 11 için söylüyorum. Herhalde şaka yaptı ama kimse gülmedi. Hatta insanlar çok kızdılar.

"Samsunspor istediği gibi maçı aldı götürdü"

Hiçbir oyun oynayamayan Samsunspor'a karşı ilk 17-18 dakika orta saha geçilemedi. Top Trabzonspor'da kaldı ama bunu Samsunspor istedi. Samsunspor istediği gibi maçı aldı götürdü.

Hocanın değişikliklerinin de faydası olmadı. Samsunspor ile yüz kere oynasak belki 1 kez yenerdi. Herhalde o maç da bu maçtı. Bir tarafta cesaretli, diğer tarafta ürkek bir takım vardı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler