Trabzonspor'un eski futbolcusundan Stefan Savic yorumu! "İnsanlar yaşına takılmış..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Abdullah Ercan'dan Stefan Savic yorumu geldi.

Trabzonspor'un eski futbolcusundan Stefan Savic yorumu! "İnsanlar yaşına takılmış..."

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic için prensip anlaşmasına vardı.

Bordo mavililerin, deneyimli stoper kısa süre içinde Türkiye'ye getirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un eski futbolcularından Abdullah Ercan, Stefan Savic transferi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

"Deneyimli, her türlü oyunu bilen bir oyuncu"

Savic'in çok kaliteli bir stoper olduğunu vurgulayan Ercan, "İnsanlar yaşına takılmış. Atletico Madrid'in son yıllardaki bütün başarılarında var. Niye 3 yıllık sözleşme imzalanıyor diyenler var. Geçen sezon en muzdarip olunan konu savunma değil miydi? Bir türlü istenilen ikiliyi oluşturamadın. Deneyimli, her türlü oyunu bilen bir oyuncu. Yaşlı ve geri dönüşümü yok diyorlar. Zaten geri dönüşümü olsa gelmez ki. Adam Atletico Madrid'in oyuncusu. Ben çok beğeniyorum" dedi.

abdullah-ercan-savic-yorumu-2.webp

"Çabuk bir stoper alınabilirse..."

Bordo mavili ekibin çabuk bir stopere de ihtiyacı olduğunu da kaydeden Abdullah Ercan, "Trabzonspor, Savic'i alarak savunmanın merkezine dörtlüyü organize edecek bir futbolcu almış oldu. Eğer iyi de çabuk bir stoper alınabilirse, o zaman arka tarafından organizasyonu çok iyi yapmış olur" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler