Trabzonspor'un genç gol kralı bekliyor! Durumu ne olacak?

Trabzonspor'un genç yıldız adayı Poyraz Efe Yıldırım, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Trabzonspor'un genç gol kralı bekliyor! Durumu ne olacak?

Trabzonspor'un genç yeteneği Poyraz Efe Yıldırım'ın son durumu belirsizliğini koruyor.

Geçen sezon U19 Elit Lig'inde muhteşem bir performans gösteren ve attığı 17 gol ile gol kralı olan Poyraz Efe Yıldırım, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Gösterdiği performans ile U19 Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım'da da forma şansı bulan Poyraz, geçen 18 mücadelede 6 gol kaydetmişti.

tamer7.jpg

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, Poyraz Efe Yıldırım'ın yoğun bir dönemden geçtiğini belirterek, A takım ile antrenmanlara devam edeceğini ve oyuncunun durumunun raporlar doğrultusunda değerlendirileceğini ifade etmişti.

Ancak Poyraz Efe Yıldırım'a birçok kulüpten gelen teklifler olmasına rağmen, genç oyuncunun geleceği konusunda henüz net bir karar alınmış değil. Trabzonspor'da mı kalacağı yoksa kiralık olarak başka bir takıma mı gideceği konusundaki belirsizliğin, önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler