Trabzonspor'un genç oyuncusu kiralık olarak gittiği Trabzon ekibine imzayı attı

Trabzonspor'un genç oyuncusu, Emirhan Zaman Trabzon ekibine imzayı attı.

Trabzonspor'un genç oyuncusu kiralık olarak gittiği Trabzon ekibine imzayı attı

Geçen sezon Trabzonspor'dan 1461 Trabzon'a kiralık olarak transfer olan Emirhan Zaman için gelişme yaşandı.

Geçen sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyen Trabzonspor'un genç oyuncusu Emirhan Zaman, 1461 Trabzon ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'da bonservisi bulunan genç orta saha oyuncusu Emirhan Zaman, Trabzon ekibi ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. İmza törenine 1461 Trabzon Başkan Yardımcısı Hasan Aydın'da katıldı.

tasarim7-001.jpg

İmza töreninde açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Emirhan’ın bonservisini aldıklarını ifade ederek, “Kendisinden bu yıl umutluyuz. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak olan 1461 Trabzon FK’mıza katkılarının olacağını biliyoruz. Bildiğimiz bir oyuncusu. Genç ve gelişime açık bir oyuncu. Hem kulübümüz hem de Emirhan için hayırlı olsun” dedi.

1461 Trabzon ile anlaşan Emirhan Zaman ise, “Yeniden 1461 Trabzon FK’da olduğum için çok mutluyum. Geçtiğimiz yıl kendimi çok fazla gösterme şansı elde edemedim. Ama bu sezon takımım için elimden geleni yapacağım ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İnşallah sezon sonunda bu takımı hak ettiği şampiyonluğa ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler