Trabzonspor'un genç oyuncusundan Milli takım açıklaması!

Trabzonspor'un genç stoperi Ali Şahin Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un genç oyuncusundan Milli takım açıklaması!

Trabzonspor'un genç savunmacısı Ali Şahin Yılmaz, milli takımda oynamanın özel bir duygu olduğunu belirterek, "Bayrak için oynamak, kazanmak istiyorum" dedi. U20 Milli Takımı'nın Portekiz ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un ve 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın genç stoperi Ali Şahin Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, milli takım forması giymenin kendisi için çok özel olduğunu vurguladı ve "Ümit Milli Takım, A Milli Takım çok önemli yerler. A Milli Takım bir hedef. Bayrak için oynamak, kazanmak istiyorum ama hangi seviye olursa olsun milli takımla mücadele etmek özel bir duygu" ifadelerini kullandı.

U20 Milli Takımı'nın yarın İstanbul'da Portekiz ile oynayacağı U20 Elit Lig maçı için hazırlıklara devam ettiğini belirten Yılmaz, "Zorlu rakiplerle oynayacak olmamız seviyemizi görmek açısından çok iyi" dedi. Ali Şahin, Portekiz maçı öncesi, "Biz iyi bir takımız ve kazanmak için sahada olacağız" şeklinde konuştu. Trabzonspor'da profesyonel futbol hayatına 10 yaşında başladığını hatırlatan Yılmaz, A takımda oynamayı hedeflediğini ve sürekli hazır olmak için çalıştığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler