Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen yıldız için flaş açıklama "Son günlerde..."

Trabzonspor'a transferi iddiaları sonrası Sivasspor'dan Rey Manaj açıklaması. geldi.

Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen yıldız için flaş açıklama "Son günlerde..."

Sivasspor, adf trabzonspor ile anılan Rey Manaj'ın durumuna ilişkin resmi bir açıklama yaptı.

Sivasspor'da Rey Manaj'ın durumu merak konusuydu. Arnavut golcünün adı, uzunca bir süredir transfer söylentilerinde geçiyordu.

TRABZONSPOR İDDİALARI VARDI

Geride kalan sezonun son iç saha maçında Sivas taraftarına veda eden Rey Manaj, yaz döneminde gerçekleşmeyen transferi sonrası yeniden takıma katılmıştı. Golcü oyuncunun ismi, yaz döneminde birçok takımla anılırken son olarak forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un yıldız oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyordu.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor mücadelesi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Rey Manaj, "Transfer sürecinde kulübümüzle görüştük. Hala devam ediyor. Giderim, kalırım henüz bilmiyorum. Ben Sivas'ı çok seviyorum. Burada bana hep iyi davranıldı. Devam etmem söz konusu olursa tabii ki devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

SİVASSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sivasspor, Rey Manaj'ın transfer durumuna ilişkin resmi bir açıklama paylaştı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son günlerde basında ve sosyal medyada futbolcumuz Rey Manaj’ın transferi hakkında çıkan asılsız haberlere istinaden, camiamızı ve kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.

Rey Manaj ile ilgili hiçbir kulüpten resmi bir transferi teklifi gelmemiştir.

Taraftarlarımızdan ve spor kamuoyundan, yalnızca resmi kanallarımızdan yapılan açıklamalara itibar etmelerini rica ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler